Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης: "Καταλαβαίνω τη μητέρα του Φύσσα, αλλά έχουν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής μανάδες"!

«Γιατί να σκοτώσουν έναν καημένο πολίτη στη Β' Πειραιώς τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή πάει να γίνει πρώτο κόμμα;» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αρνούμενος ότι το ακροδεξιό κόμμα του έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Μιλώντας στην εφημερίδα «newsbomb» προσπάθησε να εξισώσει τη δολοφονία Φύσσα με την εισβολή της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω τη μητέρα του Φύσσα, αλλά έχουν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής μανάδες. Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του μπορώ να τον δικαιολογήσω είτε έχει δίκιο, είτε έχει άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος. Έχουμε και 'μεις μάνες».
Ο Ηλίας Κασιαδιάρης ανέφερε επίσης ότι «η Χρυσή Αυγή θα έβγαινε στο βουνό, εάν έχανε τον πόλεμο. Σήμερα μας έχουν πιέσει όσο δεν πάει και όπως βλέπετε διατηρούμε την ψυχραιμία μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί η Χρυσή Αυγή ηθικά».

Τέλος προανήγγειλε την εκλογική «κάθοδό» του στο Δήμο της Αθήνας ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Χ.Α στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

(topontiki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου