Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης ρεζιλεύει και δέρνει τον Τζάστιν Μπίμπερ στην εκπομπή του (Βίντεο)

Εκτός εαυτού κατάφερε να βγάλει ο Ζακ Γαλυφιανάκης τον Τζάστιν Μπίμπερ, στην καυστική εκπομπή του «Between Two Ferns». Η συνέντευξη σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενε ο νεαρός σταρ, αφού ο Γαλυφιανάκης του έλεγε κατά πρόσωπο πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί και δεν τολμήσαμε ποτέ να πούμε.


Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Ζακ Γαλυφιανάκης μπήκε κατευθείαν στην επίθεση λέγοντας «Είναι πολύ συναρπαστικό να σου μιλάω τώρα που βρίσκεσαι στην κατηφόρα της καριέρας σου» και αφήνοντας άφωνο τον νεαρό σταρ.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής συνέχισε απτόητος, μιλώντας απροκάλυπτα για την ανάρμοστη και εντελώς απαράδεκτη δημόσια συμπεριφορά του έφηβου σταρ, κατακρίνοντας τον για τα πάντα και πετώντας του κατάμουτρα ότι ανοησίες έχει πει κατά καιρούς (Οπως το ότι «αν η Αννα Φρανκ ζούσε θα ήταν σίγουρα Belieber»)

Φυσικά με τον Γαλυφιανάκη παρουσιαστή δε περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το να φτάσει η κατάσταση στα άκρα, με τον ηθοποιό να βγάζει τη ζώνη του και να δέρνει κανονικά τον Τζάστιν Μπίμπερ λέγοντας του «τώρα είσαι ενήλικος, μπορώ να σε δείρω όσο θέλω»



(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου