Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ


Τίτλοι τέλους στην τεράστια καριέρα του έβαλε την Πέμπτη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι στα 38 του, εγκαταλείπει την ενεργό δράση, παρά τις όποιες φήμες υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες για ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αρχικά, την είδηση αποκάλυψε η «Daily Mail» αναφέροντας ότι ο «Μπεκς» έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.


Ο Μπέκαμ, ένας παίκτης «σύμβολο» για το βρετανικό ποδόσφαιρο έχοντας καταφέρει να κατακτήσει πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος ποδοσφαιριστής στο Νησί.

Με την εθνική Αγγλίας αγωνίστηκε 115 φορές, ενώ στέφθηκε με επιτυχία και η μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν του Κάρλο Αντσελότι, καθώς δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι Παριζιάνοι έχουν στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητές.

Ο εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Μπέκαμ αρχικά δεν επιβεβαίωνε, αλλά ούτε και διέψευδε τα δημοσιεύματα, όμως, το μεσημέρι ο ίδιος ο Άγγλος σταρ, ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.

(Newsroom ΔΟΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου