Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ρέμος προς Σφακιανάκη: Μαζέψου!


Το Tweet του Αντώνη σχετικά με τις δηλώσεις του Σφακιανάκη περί Χριστιανισμού και υποκρισίας

Ο Αντώνης Ρέμος δεν μας έχει συνηθίσει να μπλέκεται σε κόντρες, ούτε να στηλιτεύει και μάλιστα δημοσίως τις απόψεις άλλων συναδέλφων του.


Αυτή τη φορά όμως θέλησε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του για έναν συνάδελφό του. Για ποιον; Για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα ....», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στο Twitter του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Star.

Το Tweet του Αντώνη ήρθε λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη περί Χριστιανισμού και υποκρισίας και μετά από το σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά.

«Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος», δήλωσε ο Νότης και φαίνεται πως οι δηλώσεις του αυτές εξόργισαν τον Αντώνη Ρέμο.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου