Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

"Μέχρι το 2018 ο Ρονάλντο στη Ρεάλ"

Συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να επεκτείνει ο Πορτογάλος άσος το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2018 αποκάλυψε η εφημερίδα «Eleconomista», μέσω της ιστοσελίδα της!


Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ ο διεθνής άσος δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του προέδρου της «βασίλισσας» έναντι 15 εκ. ευρώ ετησίως. Να θυμίσουμε πως ο Ρονάλντο είχε πει «όχι» ε προτάσεις της ισπανικής ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2015.

Να τονίζουμε πως σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο η ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών θα γίνει γνωστή ερχόμενη εβδομάδα! Υπήρχαν πάντως και ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία η ανακοίνωση θα γίνει την Τρίτη, ημέρα που ο Ρονάλντο πατάει τα 28 και έτσι να συνδυαστεί με τε γενέθλιά του!

Η «Eleconomista», που ασχολείται με οικονομικά θέματα, ανέφερε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατάφερε να πείσει τον διεθνή άσο συνεχίσει για άλλα 5,5 χρόνια συνολικά στο «Μπερναμπέου». Φυσικά είναι πολλά και τα χρήματα που προσφέρει, με στόχο να γίνει ο «βασιλιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!

(pamesports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου