Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ισχυρή έκρηξη στο Mall στο Μαρούσι! - Δύο ελαφρά τραυματίες


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή, λίγο πριν τις 11 το πρωί, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι. Δυο υπάλληλοι security έχουν τραυματιστεί ελαφρά από την έκρηξη, ενώ στο σημείο υπάρχουν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.


Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 9.55 το πρωί στην εφημερίδα Ελευθερία και την ιστοσελίδα zougla.gr με το οποίο αναφερόταν ότι είχε τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός. Αμέσως έσπευσαν στο πολυκατάστημα αστυνομικοί. Η έκρηξη έγινε στις 10.53, δεν υπήρξε φωτιά, και δεν επιχείρησαν άνδρες της πυροσβεστικής. Ο εκρηκτικός μηχανισμός φαίνεται ότι είχε τοποθετηθεί πίσω από ένα σταντ με εφημερίδες.

Σημειώνεται ότι τις Κυριακές στο εμπορικό κέντρο κυκλοφορεί πλήθος κόσμου, γιατί μπορεί να μην λειτουργούν εμπορικά καταστήματα, αλλά λειτουργούν κινηματογράφοι, καφετέριες και εστιατόρια.

«Τέτοιες ενέργειες πλήττουν το δημοκρατικό πολίτευμα και προσπαθούν να το αποσταθεροποιήσουν. Η δημοκρατία δεν φοβάται την τρομοκρατία τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν το ηθικό και το φρόνημα κανενός» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου καταδικάζοντας την επίθεση.

Το περιστατικό καταδίκασαν με δηλώσεις τους στον ΣΚΑΪ οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Τασούλας και του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.

(skai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου