Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Λοβέρδος: Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ


Σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΝΕΤ «Η άλλη όψη» ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι που η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ.


Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επιπλέον υποστήριξε ότι στο σχέδιο αυτό αντέδρασε τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.

Για τις αποκαλύψεις του κ. Λοβέρδου, το στέλεχος της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολίασε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Τρέχει στη ΝΕΤ αποκαλυπτική συνέντευξη Λοβέρδου που στην ουσία λέει ότι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου είναι υπόλογοι για υπαγωγή στο ΔΝΤ. Ο Λοβέρδος που ξέρει τα πράγματα από μέσα λέει ότι λέω εγώ από καιρό και είπα με ξεκάθαρο τρόπο την Πέμπτη το μεσημέρι. Τι λένε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για τις αποκαλύψεις Λοβέρδου;»

(newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου