Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

15χρονη αυτοκτόνησε μετά από παρενόχληση που δέχθηκε στο διαδίκτυο!

Σοκ έχει προκαλέσει στον Καναδά η αυτοκτονία μιας 15χρονης η οποία όπως όλα δείχνουν είχε πέσει θύμα διαδικτυακής παρενόχλησης.

Ο λόγος για την Αμάντα Τοντ από το Βανκούβερ η οποία την Τετάρτη, βρέθηκε νεκρή, έχοντας, πιθανότατα, βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της.
Πριν από ένα μήνα η Αμάντα Τοντ είχε ανεβάσει στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε την πραγματικότητα την οποία βίωνε και τις διαδικτυακές παρενοχλήσεις που δεχόταν.


Ολα ξεκίνησαν όταν η 15χρονη άρχισε να έχει διαδικτυακές συνομιλίες με αγνώστους. Ενας άνδρας που είχε γνωρίσει από το Facebook, άγνωστος κατά τα λοιπά, άρχισε να την απειλεί ότι θα στείλει σε όλους μία τόπλες φωτογραφία της αν δεν έκανε ακριβώς ότι της ζητούσε.

Το τρομακτικό είναι ότι ήξερε τα πάντα για εκείνη: την διεύθυνση, το σχολείο, τους φίλους, τους συγγενείς και τα ονόματα των μελών της οικογένειάς της.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ημίγυμνη φωτογραφία της προωθήθηκε σε όλους, αφού ο άγνωστος άνδρας έφτιαξε νέα σελίδα στο Facebook χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία.
Τότε ήταν που άρχισε να αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα στρες και κατάθλιψης, τα οποία την οδήγησαν στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά και όπως φαίνεται και στην αυτοκτονία.

«Εκλαιγα κάθε νύχτα, έχασα τους φίλους μου και τον σεβασμό που είχαν οι άλλοι για μένα... ξανά.. κανείς δεν με συμπαθούσε», εξομολογείται η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο διαδικτύο πριν από ενα μήνα.

Αυτό είναι το βίντεο που είχε ανεβάσει πριν από περίπου ένα μήνα στο ίντερνετ:



(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου