Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τι γοητεύει τις γυναίκες;

Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις, πως ν' ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να "κλείσεις την συμφωνία". 

Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου.
  Η πρώτη εντύπωση μετράει
Είναι κάτι που σας το έχω πει χίλιες φόρες. Πες ότι μπαίνεις σ' ένα μπαρ και είσαι όλο "Αχχχ" και "Εμμμ". Ποια περιμένεις να σε πλησιάσει; Αφού δεν τολμάς να πλησιάσεις εσύ. Αν όμως τελειοποιήσεις τις τεχνικές σου και νιώθεις την αυτοπεποίθηση να πλησιάσεις οποιαδήποτε γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή, όλα αλλάζουν. Ξαφνικά έχεις μια αυτοπεποίθηση που μαγνητίζει τις γυναίκες και θα τις δεις να σε πλησιάζουν πριν καν προλάβεις να τις παρατηρήσεις.

Γίνε μια πρόκληση
Και θα μου πεις τι εννοώ. Απλά τα πράγματα. Αν μοιάζεις απελπισμένος, με μεγάλη ανάγκη να βρεις γυναίκα και θα έκανες τα πάντα για να την ικανοποιήσεις και να μην την χάσεις, το έχεις χάσει το παιχνίδι. Οι γυναικείες κεραίες θα σε πιάσουν από χιλιόμετρο και δεν πρόκειται να νιώσουν καμία έλξη για σένα. Αντίθετα, αν έχεις μια φήμη στην πιάτσα(την όποια εσύ με τέχνη θα καλλιεργήσεις) ότι για παράδειγμα δεν είσαι εύκολος, δεν κάνεις σχέσεις, έχεις ρε παιδί μου το στυλ του περιζήτητου εργένη, τότε θα δεις για πότε θα τρέξουν. Οι γυναίκες λατρεύουν αυτούς που νομίζουν ότι δεν μπορούν να έχουν.

Κάνε τις κατάλληλες ερωτήσεις
Αν μια γυναίκα σχηματίσει τη γνώμη ότι είσαι λίγο διαφορετικός από τους άλλους, θα σε αντιμετωπίζει έτσι εκτός και αν της αλλάξεις τη γνώμη. Αν δηλαδή έχεις καλλιεργήσει τη φήμη σου, σε πλησιάσει, και αρχίσεις να λες βλακείες, τα γκρέμισες όλα. Όποτε ερωτήσεις του τύπου "Ποιος τύπος άντρα σου αρέσει;"ή"Είμαι ο τύπος σου;"ή "Είσαι ελεύθερη ή έχεις σχέση", ξέχνα τες. Έκτος αν θες να γυρίσεις πίσω στο σημείο μηδέν.

Μην βιάζεσαι
Λένε ότι η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά, και δεν υπάρχει πιο σωστή φράση για το πως λειτουργεί ένα γυναικείο μυαλό. Αν είσαι συνέχεια μαζί της ή αν δεν περιμένεις αρκετά μέχρι να κάνεις το πρώτο τηλεφώνημα, δεν υπάρχει καθόλου ανυπομονησία. Κι όταν δεν υπάρχει ανυπομονησία, δεν υπάρχει και κίνητρο να σε κυνηγήσει.

Δώσε προσοχή με τον σωστό τρόπο
Είναι γνωστό και σας το έχω πει χίλιες φορές, ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που τις προσέχουν. Πρέπει όμως να της δώσεις την προσοχή σου με το σωστό τρόπο. Ξέχνα τα ακριβά δώρα και τα καθημερινά κομπλιμέντα. Αντίθετα, πες της ότι την σκεφτόσουν σήμερα ή ότι την είδες στον ύπνο σου. Με λίγα λόγια δώσε της να καταλάβει ότι είναι στο μυαλό σου όταν δεν είναι δίπλα σου. Όσο θα εθίζεται σ' αυτό, τόσο θα το αναζητά.

Μπες στο μυαλό της
Για να κάνεις της γυναίκες να σε κυνηγάνε, πρέπει να τις κάνεις να σε σκέφτονται και όχι να τις σκέφτεσαι. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να αρνηθείς ή να αγνοήσεις τα πρώτα σημάδια που θα σου δώσουν. "Την Παρασκευή; Δεν ξέρω ακόμα. Έχω κάποια πραγματάκια να κάνω και δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω." Μην ξεχνάς. Θέλει θυσίες για να γίνεις περιζήτητος.

Κάνε το τεστ
Πρόσεχε γιατί αυτό το βήμα είναι ζωτικής σημασίας. Ήρθε η ώρα να αντιστρέψεις τους ρόλους. Πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν ότι εσύ είσαι αυτός που θα διαλέξει και όχι εκείνες. Άμα σε πλησιάσουν, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις. "Τι είναι αυτό που σε κάνει πιο ενδιαφέρουσα από τις άλλες γυναίκες;" ή "Τι πιστεύεις ότι θα μου άρεσε σ' εσένα, πέρα από την εμφάνισή σου;". Κι αν όλα αυτά τα ρωτήσεις μ' ένα παιχνιδιάρικο τρόπο και με μπόλικο χιούμορ, είναι εγγυημένο ότι θα πέσει στην παγίδα του κυνηγητού.

Δούλεψε το χιούμορ σου
Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλες οι γυναίκες. Το χιούμορ είναι το πιο γρήγορο μονοπάτι για να φτάσεις στον προορισμό σου. Αν στην πρώτη επαφή, καταφέρεις και κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να την κάνεις να σκέφτεται. Στρώσου λοιπόν και δούλεψέ το!

Κράτα κλειστά τα χαρτιά σου
Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή απ' όλες, μιας κι έτσι βάζεις εκείνη να κάνει όλη τη δουλειά. Πως; Όταν πρωτογνωρίζεις μια γυναίκα, μην ανοίγεσαι. Ας πούμε μην πεις τ' όνομα σου αν δεν σε ρωτήσει ή χρησιμοποίησε την μαγική λέξη "ίσως". Το σασπένς και το μυστήριο θα κάνουν την δουλειά για σένα.

Σταμάτα να κυνηγάς
Ο Νο1 και ο σημαντικότερος κανόνας του παιχνιδιού. Αν θες να σε κυνηγάνε, σταμάτα να κυνηγάς. Αλλιώς θα το ρίξετε και οι δύο στο κυνηγητό και μετά συνήθως ακολουθεί και το κρυφτό.

(newsbomb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου