Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αδειάζει η Αθήνα, επιστρέφει ο καύσωνας

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, οι Αθηναίοι επέλεξαν να αφήσουν πίσω τους την Αθήνα και τα προβλήματα, για τις λίγες ημέρες διακοπές που θα κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες. Πρώτα στις προτιμήσεις των Αθηναίων ασφαλώς τα κοντινά νησιά αλλά και περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό, σε σχέση με πέρυσι υπάρχει μία αξιόλογη μείωση, κυρίως όσον αφορά τα οχήματα.


Στις δύο κύριες εξόδους της πρωτεύουσας για τα ΙΧ, στην Αθηνών - Κορίνθου και την Αθηνών - Λαμίας, υπάρχει ήπια ροή οχημάτων, ενώ αξίχει να σημειωθεί ότι σε σχέση με πέρυσι η κίνηση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα είναι μειωμένη κατά περίπου 20%.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη σχεδόν τη χώρα, με λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους, ενώ τη Δευτέρα, η εικόνα δεν θα διαφοροποιηθεί σημαντικά, με λίγες τοπικές βροχοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας.

Ο υδράργυρος θα αρχίσει να πέφτει από την Τρίτη, οπότε θα αυξηθούν οι νεφώσεις μετά το μεσημέρι στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και στα ορεινά αναμένονται βροχοπτώσεις.

(epikaira)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου