Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Αντεπίθεση της ΝΕΤ στον Γιώργο Μουρούτη

Tην δική τους απάντηση στις δηλώσεις που έκανε χθες στο Twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης έδωσαν σήμερα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ.


 Με αφορμή το καυστικό σχόλιο του κ. Μουρούτη, «πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους», οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη αναφέρθηκαν εκτενώς στο θέμα, ζητώντας αρχικά την γνώμη των καλεσμένων που ήταν από τον χώρο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ .
Ταυτοχρόνως, στους δέκτες υπήρχε ο τίτλος «Απαράδεκτη επίθεση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΕΤ».

Οι δύο δημοσιογράφοι αντέκρουσαν στη συνέχεια τους ισχυρισμούς τους κ. Μουρούτη ότι έκαναν «σκληρή» συνέντευξη στον Κ. Τσίπρα και πρόσθεσαν πως διαχειρίστηκαν τη συνέντευξη, με τον τρόπο που το πράττουν με κάθε πολιτικό αρχηγό.

Στη συνέχεια, τόνισαν πως η «Πρωινή Ενημέρωση», φαίνεται να ενοχλεί κάποιους γιατί στέκεται με το μέρος των πολιτών, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους και πως αυτή είναι εξάλλου και η εντολή που έχουν πάρει από τους προϊσταμένους τους.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης απαντούν με ανοικτό τρόπο σε επίθεση που δέχονται.

(newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου