Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Παρελθόν από τον ΠΑΟ ο Σπυρόπουλος - Προς την έξοδο και ο Κουίνσι

Στη μάχη των διαπραγματεύσεων με ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός διαγράφει τις πρώτες απώλειες.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος οριστικά αποτελεί παρελθόν, μια και ειδοποίησε τους Πράσινους ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.


Επίσης πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα με τον Κουίνσι, αφού η ομάδα που ανήκει η Αλ Σαντ ειδοποίησε τον Παναθηναϊκό ότι δεν σκοπεύει να δεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού να καλύψει τα 500.000 ευρώ του συμβολαίου του Γκανέζου, δηλαδή ούτε το μισό.

Πλέον στον Παναθηναϊκό αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σπυρόπουλου με μεγάλο στόχο τον Γιώργο Τζαβέλα και πιο εφικτούς τον Εντιμάρ ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στην Ξάνθη και τον Άντι που έπαιξε δανεικός στον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι, όμως, αποφάσισαν -μετά τη σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής- να κάνουν και άλλα πράγματα. Όπως να δώσουν τα πάντα για την απόκτηση ενός καλού επιθετικού, αφού στη συγκεκριμένη θέση έχει διαπιστώσει ο Φερέιρα το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, μετά και την απώλεια του Λέτο.

(pamesports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου