Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ανεβαίνει ο υδράργυρος

Σύμμαχο τον καιρό θα έχουν οι εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ξεπερνώντας τη Δευτέρα και τους 30 βαθμούς Κελσίου. Χωρίς προβλήματα θα διεξαχθούν και οι θαλάσσιες συγκοινωνίες.


Ειδικότερα, για αύριο Σάββατο αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός καθώς από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Κυριακή σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Γενικά αίθριος και ζεστό καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο. Στα ανατολικά ηπειρωτικά πιθανώς να ξεπεράσει τοπικά 32 βαθμούς Κελσίου.

(real)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου