Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μητσοτάκης: «Μόνο η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει λύσεις»

Στο 253 εκλογικό τμήμα στην συνοικία της Χαλέπας του Δήμου Χανίων άσκησε νωρίς το πρωί, το εκλογικό του δικαίωμα, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως μόνο η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει λύσεις σε διάρκεια χρόνου αλλά και να εξασφαλίσει τον σχηματισμό κυβέρνησης.


Ο κ.Μητσοτάκης πρόσθεσε «μπόρεσα ευτυχώς και αυτή την φορά να έρθω από την Αθήνα στα Χανιά, στο εκλογικό τμήμα της Χαλέπας που ψηφίζω μια ζωή για να ψηφίσω στις σημερινές εκλογές, που είναι πάρα πολύ σημαντικές. Δεν πρόκειται για συνήθη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδος για πολλά χρόνια.

Χωρίς καμιά αμφιβολία, η ψήφος του ελληνικού λαού θα σφραγίσει το μέλλον τουλάχιστον των δύο επομένων ελληνικών γενεών.

Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός με σύνεση και ηρεμία θα ψηφίσει σωστά. Χρέος όλων μας είναι να δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους, διότι αυτή την ώρα, μόνο η πρωτιά της ΝΔ, δεν διασφαλίζει απλώς λύση σε διάρκεια χρόνου, αλλά προπαντός δίνει αυτό που περισσότερο από κάθε άλλο χρειάζεται ο τόπος, την δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Γιατί το φάσμα της ακυβερνησίας – το έχω δηλώσει επανειλημμένως – είναι αυτό που με τρομάζει περισσότερο , γιατί θα συνοδευτεί από κοινωνική αναταραχή και ποιος ξέρει που θα φτάσει.
Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι και ελπίζω ότι την Δευτέρα θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα».

(flashnews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου