Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αυτό είναι το ανθρωπόμορφο τέρας που βρέθηκε να τρώει το πρόσωπο φίλου του! (Εικόνες)

H ταυτότητα του δράστη του πιο αποτρόπαιου εγκλήματος στην ιστορία του Μαϊάμι μόλις αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για τον 31χρονο Ρούντι Γιουτζίν, άστεγο εδώ και χρόνια, που βρέθηκε το Σάββατο να μασάει το πρόσωπο του φίλου του. Αναγκάζοντας τον αστυνομικό να τον πυροβολήσει πάνω από έξι φορές (σκοτώνοντας τον) για να σταματήσει.


Το θέμα της σοκαριστικής επίθεσης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, με τους γιατρούς να μιλούν «για τα χειρότερα τραύματα που έχουμε ποτέ συναντήσει».

Ενώ ο Λάρι Βέγκα, ο ποδηλάτης που είδε την σκηνή να εκτυλίσσεται ζωντανά το Σάββατο απόγευμα και κάλεσε την αστυνομία, δήλωσε στο WSVN «Ο τύπος έκοβε με τα δόντια κομμάτια σάρκας από το πρόσωπο του θύματος. Του είπα να σταματήσει, αλλά δεν με άκουσε. Όταν ήρθε ο αστυνομικός και άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί πάνω, εκείνος απλά σήκωσε το κεφάλι του, με ένα κομμάτι σάρκα να κρέμεται από το στόμα του και μας γρύλισε».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης (και το επίσης γυμνό θύμα) ήταν υπό την επήρεια LSD. Κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι ήταν γυμνός και τόσο βίαιος, αφού, όπως δήλωσε ο Αρμάντο Αγκιλάρ, ειδικός της αστυνομίας «Αισθάνονται ότι το κορμί τους έχει πάρει φωτιά, ότι καίγονται ζωντανοί από μέσα».
 


(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου