Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ντανιέλα Σαντανκέ: Η σέξι διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η «Ιταλίδα Σάρα Πέιλιν» όπως την αποκαλεί ο ξένος τύπος, είναι προ των πυλών. Η Ντανιέλα Σαντανκέ, φημολογείται ως η επικρατέστερη διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όλα δείχνουν πως οδεύει ακάθεκτη.


Ο βίος και πολιτεία της φιλόδοξης Ιταλίδας, περιλαμβάνει γάμους με πλούσιους συζύγους και μία μάλλον αμφιλεγόμενη πολιτική στάση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Κ», η 51χρονη επιχειρηματίας, ξέρει να «τα γυρίζει» όπου χρειάζεται, αφού μόλις το 2000 ήταν πολέμιος του τέως Πρωθυπουργού της Ιταλίας ξεσπαθώνοντας πως «ο Καβαλιέρε τις γυναίκες τις βλέπει μόνο οριζοντίως». Λίγο καιρό μετά, μεταμορφώθηκε στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του, ιδρύοντας μάλιστα το Κίνημα για την Ιταλία, «Movimento per l 'Italia» και τάχθηκε στο πλευρό του Λαού της Ελευθερίας, της τότε κυβερνητικής παράταξης. Αμείφθηκε λοιπόν το 2008 με τη θέση της υφυπουργού αρμόδιας για την εφαρμογή του κυβερνητικού έργου.

Η κυρία Σαντανκέ, κατά το παρελθόν έχει χειρονομήσει σε φοιτητές που διαδηλώνουν ενώ στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται δηλώσεις κατά των μουσουλμάνων και φραστικές επιθέσεις εναντίον της Αλεσάντρα Μουσολίνι, την οποία θεωρεί επικίνδυνο αντίπαλό της, δηλώνοντας πως, «ο παππούς της θα στριφογυρίζει στον τάφο του βλέποντας πως η εγγονή του ντροπιάζει το όνομά του».

Η κα Σαντανκέ ξέρει πως να κερδίζει στρατηγικής σημασίας συμμάχους, μιας και η εθνικής κυκλοφορίας εφημερίδα Il Giornale δημοσιεύει πάντα θετικά σχόλια για το έργο της, την ίδια στιγμή που δημοσιεύονται τρυφερά ενσταντανέ της με το διευθυντή της εφημερίδας...


(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου