Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Τσεχ ανανέωσε με την Τσέλσι μέχρι το 2016

Ο Πετρ Τσεχ υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τουλάχιστον μέχρι το 2016. Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των Λονδρέζων, η συμφωνία ολοκληρώθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ δεν έγινε γνωστό το οικονομικό σκέλος της.

Ο 30χρονος Τσέχος διεθνής, που είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο και από τους βασικούς συντελεστές στην εκπληκτική πορεία της αγγλικής ομάδας έως την κατάκτηση του Champions League, πήγε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2004 από τη γαλλική Ρεν και έκτοτε είναι ο βασικός γκολκίπερ των «μπλε».

Ο Αζάρ ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην Τσέλσι


Εξαιρετικά σύντομο ήταν το «σίριαλ» με την μεταγραφή του Εντέν Αζαρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Λιλ, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης με τις εμφανίσεις του στο σαμπιονά, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, αντίθετα με όσα υποστήριζε μέχρι πρόσφατα και σύμφωνα με τα οποία θα έπαιρνε μεταγραφή για μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

«Το υποσχέθηκα και έγινε. Θα ενταχθώ στην πρωταθλήτρια Ευρώπης», αναφέρει λακωνικά ο Αζάρ, σε μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
 
(Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου