Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Χρυσά Βατόμουρα: Kέρδισε όλα τα βραβεία το "Jack & Jill"!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των «Βατόμουρων», μία ταινία κερδίζει... όλα τα βραβεία! Δεν είναι άλλη από τη νέα ταινία του Adam Sandler, Jack & Jill και ο ίδιος «τιμήθηκε» ως ο χειρότερος άνδρας ηθοποιός της χρονιάς αλλά και η χειρότερη γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς, εξαιτίας του διπλού ρόλου του, ως Jack αλλά και ως η δίδυμη αδερφή του Jill.





Σάρωσε η κωμωδία του και κέρδισε ό,τι «βατόμουρο» υπήρχε! Ακόμη και η συμμετοχή του Al Pacino δεν ήταν αρκετή για να διασώσει κάπως το «ναυάγιο» της ταινίας, καθώς και ο ίδιος βραβεύθηκε για τον χειρότερο β’ ανδρικό ρόλο. «Βατόμουρο» όμως κέρδισε ο Adam Sandler και ως σεναριογράφος της ταινίας.



Συνολικά το Jack & Jill κέρδισε όλα τα βατόμουρα σε όλες τις κατηγορίες καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ στην 32χρονη ιστορία του θεσμού. Φυσικά, η ταινία που είχε επηρεάσει αρχικά τους κριτικούς κατά του Sandler ήταν η περυσινή «Just Go With It» (Σύζυγος για ενοικίαση) όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Jennifer Aniston, η οποία αν και πήγε καλά στα ταμεία, δεν ενθουσίασε.



Το Jack & Jill θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του κωμικού ηθοποιού που φαίνεται να επαναλαμβάνει –αποτυχημένα – τον εαυτό του, ενώ κέρδισε και το αντίστοιχο «βατόμουρο» της χειρότερης ταινίας. Ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών του Sandler βραβεύθηκε ως ο χειρότερος σκηνοθέτης. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Σάντα Μόνικα αλλά ο Sandler δεν παρευρέθη να παραλάβει τα «βατόμουρά» του.

(real)

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου