Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Θρίλερ με τη συμμετοχή του Λέτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ένα από τα κυρίαρχα ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους του Παναθηναϊκού τις τελευταίες σαράντα ημέρες σχετίζεται με το χρόνο επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο στους αγώνες. Τα νέα για τον Αργεντινό άσο δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Pamesports.gr.


Ο Λέτο νιώθει ξανά ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και μοιράστηκε την ανησυχία του προ ημερών με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με το ιατρικό τιμ ψάχνοντας απαντήσεις για τις αλλεπάλληλες αναβολές της επιστροφής του Λέτο σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Η θέση του ιατρικού τιμ αυτή τη φορά είναι ότι ο Αργεντινός χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς διότι ο χόνδρος στο γόνατο του δεν έχει σωστή ανταπόκριση στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Πρακτικά τώρα αυτό σημαίνει ότι ούτε στην αυριανή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ο Λέτο θα μπει στο πρόγραμμα με την ομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δεδομένη η απουσία του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Πλέον πια τίθεται ανοιχτά θέμα συμμετοχής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Λέτο να αισθάνεται θηρίο στο κλουβί και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι να επιθυμεί σαν τρελός να παίξει, αλλά κατανοεί ότι πρέπει να βάλει την υγεία του πάνω απ' όλα. Φαίνεται ότι θα διαδραματιστεί ένα θρίλερ για τον Αργεντινό άσο.



Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου