Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Λέτο

Η επίσημη επιβεβαίωση για την απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο στα επόμενα δύο ντέρμπι ήρθε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πράσινοι έκαναν γνωστό ότι ο Αργεντινός θα συνεχίσει ειδική θεραπεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενώ το ίδιο διάστημα ο παίκτης θα παραμείνει στην Ιταλία.


Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι ο παίκτης σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση για να αποκατασταθεί το πρόβλημά που έχει στο γόνατό του. Ωστόσο, στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται από τι ακριβώς ταλαιπωρείται ο παίκτης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία.

(topontiki)

 
Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου