Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η ώρα των Όσκαρ έφτασε!

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου θα απονείμει για 84η φορά τα βραβεία της, τα οποία αναμένεται να κρύβουν ελάχιστες εκπλήξεις, ελπίζουμε όμως όχι και συγκινήσεις.


Το καλό νέο είναι πως ο Μπίλι Κρίσταλ επιστρέφει ως οικοδεσπότης της τελετής απονομής, η οποία –όπως όλα δείχνουν– θα εξελιχτεί σε μονόλογο του «The Artist», του φαβορί για πέντε-έξι Όσκαρ (ταινία, σκηνοθεσία, σενάριο, α΄ αντρικός ρόλος, μοντάζ, μουσική).

Οι β΄ ρόλοι είναι κλειδωμένοι (Κρίστοφερ Πλάμερ και Οκτάβια Σπένσερ), το διασκευασμένο σενάριο θα πάει στους «Απογόνους», το «Ένας Χωρισμός» ετοιμάζεται για το ξενόγλωσσο, ενώ το 11 υποψηφιοτήτων «Hugo» δύσκολα θα ξεπεράσει τα δυο-τρία βραβεία (φαβορί στα σκηνικά και τα κοστούμια).

Μικρό σασπένς συνοδεύει το πρωτότυπο σενάριο: οι Γούντι Άλεν και Ασγκάρ Φαραντί φιλοδοξούν να σπάσουν το σερί του «The Artist», αλλά η μεγάλη μάχη θα δοθεί στον α΄ γυναικείο ρόλο, με το τρίτο Όσκαρ της Μέριλ Στριπ να απειλείται άμεσα από τη Βαϊόλα Ντέιβις.

 Ποια θα αναδειχτεί «Σιδηρά Κυρία» της βραδιάς; Η απάντηση θα έρθει στις 3 π.μ., απευθείας από τη Nova.


 
Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου