Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟ στο ματς με την Κέρκυρα

Μετά τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, νοκ άουτ για το ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα τέθηκε και ο Γιόσου Σαριέγκι. που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από την Πέμπτη οι οποίες  επιδεινώθηκαν την Παρασκευή  και οι πόνοι δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί.


Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού τον εξέτασε και διαπίστωσε πως ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα και ο Φερέιρα δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Με δεδομένο ότι είναι νοκ άουτ και ο Μπουμσόνγκ, ο πορτογάλος τεχνικός δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να χρησιμοποιήσει τους Καντέ και Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνα για το ματς της Κυριακής (8/1).

Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Καντέ, πριν αναχωρήσει για το Κόπα Αφρικα. Συνεπώς, στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ο Καντέ δεν θα αγωνιστεί και ο Σαριέγκι θα περιμένει να μάθει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μέχρι τότε. Πιθανότατα, πάντως, να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του βάσκου αμυντικού και να γυρίσει τον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

(skai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου