Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: «Πραγματικός στόχος ο... Πούτιν!»

Την αντίθεσή του με την σύλληψη του ηγούμενου Εφραίμ εξέφρασε εκ νέου ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος άφησε παράλληλα σαφείς αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι Αρχές την υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε τα εξής:


«Η ημερομηνία η οποία επελέγη, η οποία πέρα από κάθε άλλη σκέψη δεν είναι τυχαία, ίσως ήταν βολική. Το άλλο θέμα είναι να δούμε το πραγματικό κατηγορητήριο. Εγώ θέλω να μου πει ο εισαγγελέας πόσα λεφτά βρέθηκαν στις τσέπες ή σε λογαριασμούς του Εφραίμ, γιατί πολύ φοβούμαι ότι διυλίζουμε τον κώνωπα. Τι είναι η μονή του Βατοπεδίου; Είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, δηλαδή από το δημόσιο πήγαν σε ένα άλλο δημόσιο, αυτό να ξεκαθαρίσουμε. Το άλλο θέμα που πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε, τα έκανε μόνος του; Δεν υπάρχει αντισυμβαλλόμενος; Ό,τι είναι, είναι κάποιες αλλαγές, γι’ αυτό μιλάμε, ανταλλαγές, ανταλλαγές, ανταλλαγές. Ωραία, πώς έγινε η ανταλλαγή; Μόνος του αποφάσισε να ανταλλάξει μια περιουσία του δημοσίου; Η άλλη πλευρά πού είναι; Δεν είναι άδικο; Δεν είναι πρόκληση ότι αφήνουν απέξω και τους φεύγει στο εξωτερικό μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου και θέλουν να πάνε μέσα τον Εφραίμ»;

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σάμος, οπροχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως ο... πραγματικός στόχος δεν είναι ο Εφραίμ αλλά ο Πούτιν, κάνοντας λόγο για κέντρα που δεν θέλουν να έλθει η Ρωσία προς την πλευρά της Ελλάδας.

«Πιστεύω ότι θέλουν να θίξουν τον Πούτιν. Είναι το ίδιο πλαίσιο και οι ίδιοι άνθρωποι, που σταμάτησαν τον "αγωγό - αρωγό" Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Οι ίδιοι που δεν επέτρεψαν στους Ρώσους να επενδύσουν για να αποφύγουμε την κατάσταση του Μνημονίου. Σας υπενθυμίζω ότι δεν δέχθηκαν να κάνουν την επίσημη πρόσκληση στη Ρωσική πλευρά.

Όλοι αυτοί που κατά καμία έννοια δεν θέλουν να έλθει η Ρωσία προς την πλευρά της Ελλάδας. Αυτοί που μας θέλουν "μονοπώλιο" στην αγκαλιά τους για να μας χειρίζονται όπως θέλουν και επιθυμούν», υπογράμμισε.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου