Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

«Η κυβέρνηση Παπανδρέου ολοκληρώνει τον καταστροφικό πολιτικό κύκλο της»

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε με σημερινή δήλωσή το ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.


«Η κυβέρνηση Παπανδρέου ολοκληρώνει τον καταστροφικό πολιτικό της κύκλο με την υπογραφή μιας συμφωνίας που θα σημαίνει μόνιμη λιτότητα, μόνιμη επιτροπεία, μόνιμη άρση της εθνικής κυριαρχίας» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σημείωσε ότι η συμφωνία αυτή δεν πρόκειται να σταθεί, ότι όχι μόνο γιατί με την επιμονή στην πολιτική της λιτότητας μόνο καταστροφικά αποτελέσματα μπορεί να έχουμε το επόμενο διάστημα, αλλά κυρίως γιατί ο ελληνικός λαός έχει ήδη μιλήσει.

«Ο ελληνικός λαός έχει στείλει το μήνυμά του τόσο εντός της χώρας όσο και στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα που έχει δημοκρατία. Και ο λαός της είναι κυρίαρχος. Και η δημοκρατία στην Ελλάδα, είτε το θέλει η κυβέρνηση, είτε όχι, είτε το θέλουν οι επιτηρητές των Βρυξελλών, είτε όχι, στο τέλος θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός θα κερδίσει όλους όσους προσπαθούν να του επιβάλουν δεσμά που θα τον έχουν δέσμιο για τα επόμενα 50 χρόνια» ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου