Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Περιμένοντας τον Βγενόπουλο

Η αδρανοποίηση και απενεργοποίηση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχουν δώσει τροφή για πολλά σενάρια που αφορούν το διοικητικό μέλλον του Παναθηναϊκού: η αθλητική εφημερίδα «Γάτα» κυκλοφόρησε με τίτλο «Ρώσοι, Άραβες & Βγενόπουλος». Το  protothema.gr γράφει ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τον Παναθηναϊκό, καθώς εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος και δηλώνει διατεθειμένος να εκδηλώσει κάποια πρωτοβουλία.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Mr MIG βρίσκεται στο Λονδίνο και από εκεί αποκάλυψε σε στενό τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο ότι «δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί, πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση για την επόμενη μέρα». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πρόωρο να εκτιμηθεί αν θα γίνουν κινήσεις προς την πλευρά και άλλων μετόχων (λ.χ. οικογένεια Γιαννακόπουλου) όπως και να περιγραφεί ο τρόπος επανεμφάνισης του κ.Βγενόπουλου στο προσκήνιο. Πλέον, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος, κατέχοντας το 10,85%!

Θεωρείται βέβαιο ότι τουλάχιστον ο Βγενόπουλος θα τοποθετηθεί και θα μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ως απάντηση στις ουκ ολίγες αναφορές  στο πρόσωπο του στο πρόσωπο του από τον Τζίγγερ.  Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του σε ό, τι αφορά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Κάποιοι δηλώνουν σίγουροι ότι ο Βγενόπουλος θα πάρει τα ηνία της ομάδας από την Βαρδινογιάννη και κάποιοι θεωρούν απίθανη μια τέτοια εξέλιξη. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενδεχομένως υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Το βέβαιο είναι ότι φίλαθλοι, οπαδοί και παράγοντες του ΠΑΟ δείχνουν υπομονή «περιμένοντας τον Βγενό»…

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου