Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Νέο "αντάρτικο" στο ΠΑΣΟΚ

Κατατίθεται εντός των προσεχών ημερών απο την κυβέρνηση το φορολογικό νομοσχέδιο.

Πολλές διατάξεις του νομοσχεδίου βρίσκουν  αντίθετους πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά η κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος  να γίνει άνω κάτω. Το κλίμα δυσαρέσκειας είναι έντονο και φάνηκε και χθές στην ολομέλεια της βουλής εξαιτίας της νέας ρύθμισης της κας Τίνας Μπιρμπίλη για τις περιοχές Natura.


Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ.Χρ.Πρωτόπαπας είχε χθές αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ  κ.Βασίλη Έξαρχο, για το κλίμα που επικρατεί μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα.


Το νέο κρούσμα απειθαρχίας προήλθε απο τον   βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλου ο οποίος  διαμηνύει πως δεν πρόκειται να  ψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο. «Οι μέρες πλησιάζουν και εγώ λέω από τώρα ότι δεν θα το ψηφίσω, διότι αντί να φτιάξουμε ένα σταθερό φορολογικό καθεστώς, εμείς αλλάξαμε το φορολογικό δέκα φορές μέσα σε ενάμιση χρόνο. Δεν γίνεται ανάπτυξη με αυτόν τον τρόπο» τόνισε σε δηλώσεις του χθες ο πράσινος βουλευτής, προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου