Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Οι τύραννοι, οι "τσαμπατζήδες" και ο πραγματικός στόχος για τα ΜΜΜ

Πολύς ντόρος γίνεται τα τελευταία 24ωρα σε όλα τα ΜΜΕ σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει πρόσφατα τα εισιτήρια στα ΜΜΜ και να επιβαρύνει κι άλλο τους ήδη καταπονημένους οικονομικά Έλληνες πολίτες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο υπουργός Υποδομών Δ.Ρέππας αποφάνθηκε(προφανώς με την ΔΝΤ-λογική του) πως όσοι δεν θα πληρώνουν το χαράτσι που αυτός επέβαλλε είναι "τσαμπατζήδες!" Ναι, καλά ακούσατε, ζητάει και τα ρέστα...


Δεν έχει ξαναυπάρξει τόσο ολιγαρχική και τυραννική κυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά! Έχει επιβάλλει τα πιο αντιλαϊκά και σκληρά μέτρα και εκτός αυτού έχει το θράσος να υβρίζει τους πολίτες που την εξέλεξαν δημοκρατικά, και των οποίων την ψήφο εκμεταλλεύτηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ για να εξυπηρετήσει τις βουλές των εισβολέων(ΔΝΤ, και Ευρωπαίων σε γερμανική κατοχή).

Το σχέδιο για τις δημόσιες συγκοινωνίες είναι ένα: Η ιδιωτικοποίηση τους! Τίποτε άλλο...Αν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει αυτόματα πολλαπλασιασμό των τιμών των εισιτηρίων, σε μια περίοδο που ο Έλληνας δεν αντέχει κάτι τέτοιο. Για το λόγο αυτό έχουν βαλθεί να επιτίθενται σε όσους απεργούν στα ΜΜΜ(χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν όλοι δίκιο), γι' αυτό είναι πρώτο θέμα στα κανάλια της διαπλοκής και της προπαγάνδας.

Εμείς στηρίζουμε όσους θα αρνηθούν να πληρώσουν το χαράτσι στα εισιτήρια, όσους θα πάνε κόντρα στην αποκρατικοποίηση που θέλουν να επιβάλλουν οι εισβολείς για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των εξωθεσμικών κέντρων. Τι είπατε; Είμαστε "τσαμπατζήδες"; Αυτοί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου