Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί βγήκε σήμερα η απόφαση τιμωρίας του Μιραλάς για το παιχνίδι με τον Άρη;

Μόνο στο Armageddon

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για τιμωρία του Μιραλάς στο παιχνίδι με τον Άρη(Δεν παίζει ο Μιραλάς με Άρη), πολλά ακούγονται για δήθεν παρασκηνιακά παιχνίδια. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από πίσω, άλλοι βλέπουν τον ίδιο τον Μαρινάκη προκειμένου να συσπειρώσει τον κόσμο του ΟΣΦΠ, ενόψει του ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο την άλλη βδομάδα.

Η απάντηση όμως είναι πολύ πιο απλή...Ούτε ο ΠΑΟ, αλλά ούτε ο Μαρινάκης ήξεραν τίποτε για την σημερινή ανακοίνωση. Είναι μια κίνηση απύθμενου ερασιτεχνισμού και προχειρότητας της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.


Πιο αναλυτικά, ο κανονισμός ορίζει πως εντός μιας βδομάδας θα πρέπει η πειθαρχική επιτροπή να έχει συνεδριάσει προκειμένου να αποφανθεί περί ενδεχόμενης τιμωρίας κάποιου παίκτη. Το ματς κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ήταν την προηγούμενη Τετάρτη. Παρ' όλα αυτά, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε χθες βράδυ(Πέμπτη) με σκοπό να περάσει και τα φύλλα αγώνων της Δ' Εθνικής(μην κουράζονται τα παιδιά με παραπάνω συνεδριάσεις).

Η ανακοίνωση κοινοποίηθηκε σήμερα το μεσημέρι, εξού και οι αντιδράσεις από όλες τις πλευρές, που ,δικαίως, βέβαια εστιάζουν σε παρασκηνιακά παιχνίδια(ο καθένας αυτό θα σκεφτόταν). Στην πραγματικότητα όμως, όλα οφείλονται στον ερασιτεχνισμό της επιτροπής και τίποτα παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου