Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ανέβαλαν για μετά τις εκλογές το πόρισμα για την Ζήμενς !!!

Όπως γράφαμε και κατά το παρελθόν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης θα έβρισκε τρόπο ώστε να καθυστερήσει η κατάθεση του πορίσματος για το σκάνδαλο της Siemens για μετά τις εκλογές. Τελικά, βρήκε τον τρόπο (καθυστέρηση της αποστολής στη Γερμανία) και η επιτροπή πήρε παράταση έως τις 15 Νοεμβρίου – (7 και 14 οι εκλογές…)
Η  αποστολή της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο Siemens θα αναχωρήσει για το Μόναχο την ερχόμενη Τετάρτη.
Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της αντιπροσωπείας κανονίστηκαν πριν από λίγο στη συνεδρίαση της εξεταστικής και αποφασίστηκε να πάνε η κυρία Βάσω Τσόνογλου,  οι Δ. Παπουτσής και ο Λεωνίδας  Γρηγοράκος από το ΠΑΣΟΚ, οι Πάνος  Καμμένος, Κώστας Τζαβάρας και Γρ. Αποστολάκος από τη ΝΔ, από το ΚΚΕ ο Δημήτρης  Παφίλης και από το ΛΑΟΣ ο Κώστας  Αιβαλιώτης ενώ αρνήθηκε να μεταβεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αντιδρώντας στην απόφαση που έλαβε η επιτροπή να αποσταλούν γραπτώς οι ερωτήσεις που θα υποβληθούν σε Χριστοφοράκο, Σίκατσεκ, Κουτσενρόϊτερ και τα άλλα τρία διευθυντικά στελέχη της μητρικής Ζήμενς.
«Το ταξίδι στη Γερμανία δεν θα βγάλει τίποτα, γιατί γίνεται με όρους που βολεύει τη Siemens.  Γι’ αυτό, αρνήθηκα να συμμετέχω στην αντιπροσωπία!» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης  στους δημοσιογράφους. «Μια πολιτική αξιολόγηση κάνω ότι αυτό το ταξίδι θα αποδειχθεί φιάσκο, θα αποδειχθεί τρύπα στο νερό και δεν θα συμβάλλει στο αίτημά μας. Μακάρι να πέσω έξω και οι συνάδελφοι που θα πάνε εκεί να μας φέρουν πρόσθετα στοιχειά. Μακάρι…»
Πηγή: Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου