Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια της Τρίτης

H Σουόνσι κάθε άλλο παρά τυχαία βρίσκεται στην 4η θέση της Τσάμπιονσιπ. Οι Κύκνοι στηρίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ισχυρότατη έδρα τους,όπου και είναι αήττητοι με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Μπορεί να μην βασίζονται τόσο στο επιθετικό κομμάτι ( 9 γκολ εντός ) όσο στην αμυντική λειτουργία. Το 1 και μοναδικό γκολ παθητικό που έχουν κάθε άλλο παρά αρνητικά σχόλια μπορεί να φέρει. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά η Κιου-πι-αρ μπορεί να παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Νόργουιτς ωστόσο όμως παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή. Δεν δείχνει τόσο φορμαρισμένη όσο στα πρώτα παιχνίδια αλλά παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να ξεπεράσει το εξαιρετικά δύσκολο εμπόδιο της Σουόνσι. Οι Ρέιντζερς μακριά από το Λόφτους Ρόουντ τα πάνε πολύ καλά με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Στο παιχνίδι αυτό συγκρούεται η καλύτερη εντός έδρας άμυνα,με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.      
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :  Δύσκολη η πρόβλεψη του νικητή, γι' αυτό ας αρκεστούμε στο UNDER (1.60)


Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Τσέλσι για τον πρώτο όμιλο έχει κομβική σημασία,ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους. Με νίκη στην έδρα τους, οι Ρώσοι μπαίνουν ουσιαστικά με το ένα πόδι στη φάση των 16 του θεσμού. Η Σπαρτάκ σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει   πόσο υπολογίσιμη θα είναι φέτος. Έχοντας πετύχει 4 γκολ και με 0 παθητικό στις 2 πρώτες αγωνιστικές , (3-1 την Ζίλινα εντός έδρας και 1-0 την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ) βρίσκονται με 6 βαθμούς στην δεύτερη θέση του ομίλου. Πλήγμα ο τραυματισμός του εγκεφάλου της ομάδας Άλεξ καθώς και του πρώτου σκόρερ με 16 γκολ Ουέλιτον. Επιστρέφουν οι ΜακΓκρέιντι και Κομπάροβ. Από την άλλη μεριά η Τσέλσι η οποία είναι το φαβορί του ομίλου θα πρέπει κυριολεκτικά να ιδρώσει για να πάρει το ματς με την Σπαρτάκ. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στις κακές καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες στην Ρωσία ,αλλά και στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει. Πιο συγκεκριμένα Ντρογμπά , Λάμπαρντ , Άλεξ , αμφότεροι βασικοί δεν θα είναι στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι καθώς και ο Μπεναγιούν ( έξω για 6 μήνες ) . Αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Εσσιέν. Οι "Μπλε", πέρα από την πρωτιά στον όμιλο είναι και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. 
ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Υπό άλλες συνθήκες το διπλό με απόδοση 2,00 θα χριζόταν δώρο αλλά λόγω όλων αυτών που προαναφέρθηκαν επιλέγω το Χ (3,10)

Για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Άγιαξ υποδέχεται την Οσέρ. Η φτωχή συγκομιδή βαθμών ( μόλις ένας ) κάνουν ακόμα δυσκολότερο το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Αίαντας έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 την πρώτη αγωνιστική και παραχώρησε 1-1 στην Μίλαν στο Άμστερνταμ Αρένα.Τώρα θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τον τυπικά πιο εύκολο αντίπαλο του ομίλου του. Δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Ντε Γιονγκ και Ανίτα.Για την ομάδα της Γαλλίας μόνο και μόνο η συμμετοχή της στον θεσμό αποτελεί επιτυχία.Μπορεί να έχει 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια και παλεύει όλα τα ματς.Θα απουσιάσουν από αυτό το παιχνίδι οι επιθετικοί Ζελέν και Λεταλέκ καθώς και ο μέσος  Λανζίλ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Eύκολα ή δύσκολα οι Ολλανδοί θα πάρουν το παιχνίδι. Ο άσσος στο (1,55)
Armageddinho 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου