Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ωρα μηδέν για την Ελευθεροτυπία

Στην αρνητική έκβαση που είχαν οι διαπραγματεύσεις της Ελευθεροτυπίας με τραπεζικούς φορείς και την μη χορήγηση δανείου προς την ιστορική εφημερίδα αναφέρονται με «χτύπημα» στο σημερινό πρωτοσέλιδο οι εργαζόμενοι του εντύπου.

Oι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την σύναψη δανείου προς την Ελευθεροτυπία δεν ευοδώθηκαν και η εκδότρια κα Μάνια Τεγοπούλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η εφημερίδα να κλείσει.  


Η Ελευθεροτυπία περνά αναμφίβολα τις πιο κρίσιμες ώρες της ιστορίας, καθώς παραμένει ακόμα αβέβαιο το μέλλον της εφημερίδας και των 800 εργαζομένων σε αυτή.

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε κανονικά σήμερα φιλοξενώντας στο εξώφυλλο ένα κείμενο-μομφή προς τον πρόεδρο της ALPHA BANK, Ι. Κωστόπουλο, ο οποίος απέρριψε την αίτηση δανείου που είχε καταθέσει η Ελευθεροτυπία.

Μάλιστα, η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο κ. Κωστόπουλος έκλεισε “στα μούτρα” το τηλέφωνο στην εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου χωρίς να δώσει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για την απόρριψη της δανειοδότησης, παρότι μάλιστα η εφημερίδα είχε προωθήσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πουλήσει και να επαναμισθώσει το ιδιόκτητο κτίριό της στη Μίνωος 10-16.

Το σχετικό κομμάτι μάλιστα έχει τοποθετηθεί κάτω από το λογότυπο της εφημερίδας και πάνω από τον κύριο τίτλο του πρώτου θέματος, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η Ελευθεροτυπία.


parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου